Странице

субота, 8. фебруар 2014.

Велико Г

У почетку беше само реч GOOGLE! Тражили не тражили, ђавола сте нашли. Вражја посла одувек су биле руке пуне знања. У знању је моћ, у моћи је лек.
Оно у чему сеансе врхунских терапеута тешко успевају, а то је пацијент васпитан да на сваки спољни негативни импулс временом огугла, googl-u олако полази за руком. Уз њега сте безбедни као деца, за "мајку" више не питате. Ако Вас уопште нешто брине, изгуглајте!!!
Велико Г постаје и отац и мајка, супердадиља, момак, девојка, пријатељ...све што сте икад желели, а нисте смели да питате. Едипов и Електрин комплекс ствар су митова, како се онда зове ово чудо које нас данас толико привлачи ?! Можда етимологија googl-a лежи у глув, глуварити... мала метатеза гласова увек је могућа, или у затупљујућој ономатопеји упућеној деци "Гууууу, Гииии"!!! Догодљив је и прелазак човека из О у Л...(опуштен у лењ). Еуфемизам свачијем уху прија, чак и оном на-глув-ом. Шта год да је истина, ја ћу да зажмурим и бројим до сто, а онда почињем изнова да тражим све оне због који сам се и пре игре осећао "запљувано"!!!

Нема коментара:

Постави коментар