Странице

субота, 7. фебруар 2015.

На одложено

Треба отићи у набавку?
Двоумите се између млека и хлеба?
Побогу, купите оба кад све може на одложено! Толикe картице вапе да буду провученe. Јесте ли приметили да док гурате своја полупразна колица, поред вас пролазе товари хране што скривају ониске, утовљене купце. Ритуално купују, више ни не гледајући цене, све пуномасно, "квалитетно" и увек пазаре устаљеним редом. Међу фрижидерима се највише задржавају, фоке су то праве...хладноћа им не може ништа. Слојевито ухрањени брижно окрећу комаде меса, вагају их ручно упркос истакнутој  грамажи, цени!


А ви? Једете само на АКЦИЈИ...за вас је тад црвено слово. Постите једино кад риба појефтини (килограм ослића за само невероватних 649, 99 динара)! Журите да се снабдете по "супер" ценама! Знам, стид вас је због чињенице да постајете верник у невреме, али боље икад него никад. Развијате нову потрошачку логику! Ако пазарите омекшивач, хлеб ће вам бити тврђи, полубели. Разуме се! Нисте једини "принудно фит" и чоколада је смршала! Са стандардних сто, манекенише се са тричавих осамдесет грама и фолира вас нижом ценом.
У општем бунилу не допуштате више ни касирки да буде услужна, него сами одвајате кесе. Вођени новим геслом Мање је више трпате један артикал у по једну кесу. Користиће бар за отпад ако ишта отпадне од "силног" јела.

Нема коментара:

Постави коментар