Странице

уторак, 25. новембар 2014.

Скоројевић

Сада знам зашто нисам волео позориште као млађи. Није због преглумљивања, ни због негде ишчитаног става о позоришту као трећеразредној уметности, једноставно тада нисам имао шта да обучем! За карту сам се и могао снаћи, али нисам желео да позајмим капут, ципеле. Било би то као да изнајмљујем део себе који, знао сам, још дуго нећу имати барем не о сопственом трошку; "углађено ја" које држи кожне рукавице, карту и чека само да представа почне.

Бирао сам да останем код куће и будем богзна који пут читалац истог комада. Довољно је било да између чинова само зажмурим и осетим сав онај закикотани, отмени свет који одмара очи у мраку знатижеље пред новим подизањем завесе... Прошло је доста времена одтад, успео сам! Али још увек само купујем карте, не улазим ни у предворје. Имам утисак да ме та стара дама и даље гледа с висине, шкргуће сад већ крезубим даскама, прозревши скоројевића у мени. Не допушта дечаку, најзад обученом по мери, да закорачи у свој некадашњи сан, стару бол, прву велику љубав бојећи се страшно одбијања, занавек бежећи од срама.

1 коментар:

  1. Каква сјајна и инспиративна прича! Била сам у браку седам година без детета, због чега је мој муж почео да се понаша чудно, у последње време долази кући и више не проводи време са мном и рекао је да жели развод. Тако сам постала веома тужна и изгубљена у животу јер ми је доктор рекао да не постоји начин да затрудним, што ми заиста загорчава живот. све док нисам наишао на пријатеља који ми је са интернета причао о ДР АЛАБИ како је помогао многим женама са сличним проблемима кроз које сам пролазила па сам га контактирао на:(дралаба3000@гмаил.цом) и објаснио му је све ми је рекао требало би да буде обезбеђено пре него што је могао да баци чини на поновно окупљање да врати мог мужа, што сам ја и урадила, а он је послао снажну молитву коју сам морала да изговорим усред ноћи док је бацао чаролију љубави. Било је чудо 24 сата касније, мој једини муж ми се вратио и извинио се за све што је урадио и рекао ми да је у потпуности спреман да ме подржи у свему што желим, брзо назови ДР АЛАБУ и реци му шта се ту дешава тренутак и такође ми је припремио и послао биљни лек за који је рекао да ће излечити сваку нежељену болест или инфекцију која ме је спречила да затруднем, а затим ме упутио како да га користим пре него што упознам свог мужа. Ево након употребе ове аутохтоне биљке и корена, неколико недеља касније почела сам да осећам знаке трудноће свуда по себи, била сам заиста трудна и управо сам родила дечака са 1 месец. Кунем се да ће цео свет сазнати за ДР АЛАБУ јер је спасио моју везу и који ми такође даје децу коју данас могу са поносом звати својом. За сваку жену која мисли да је то немогуће, ево прилике да се насмеје и донесе срећу својој породици, љубазно контактирајте ДР АЛАБУ путем мејла на: (дралаба3000@гмаил.цом). Или га ВхатсАпп/Вибер преко +1(425) 477-2744, Заиста, он је Бог послат да донесе изгубљене љубавнике и донесе вам срећу..

    ОдговориИзбриши