Странице

субота, 4. октобар 2014.

Идем ван по мало ега

Понестаје ми свега у кући: зејтина, шећера, највише ега! Досадило ми је да будем домаћица, хране спремачица, да живим само између оброка, ако их уопште неко похвали кад на храну навали! Опсесивна сам у скупљању зачина, једино сам њима умела да владам, зачиним дан, учиним да ствари буду баш по мом укусу. За вољење колико видим и немам дара! Нема те књиге у којој мера и поступци дају савршен "залогај", није да нисам покушала!
Пекла сам га на тихој ватри, наливала најфинијом чоколадом, јагодама га хранила, уз шампањац наду проливала, безуспешно! Није ме хтео! Его сам љути у џепу скривала, ко паприку за којом се посегне само у ретким приликама.  Док није учинио да се осетим јефтино и недовољно хранљиво за његову емотивну алавост. Од тада сам стално ван, не чекам га више за оброком, време ми не пролази у набавци. Опамећена налазим начина да му забиберим чорбу!

15 коментара:

  1. systweak-advanced-driver-updater-crack is a powerful app for updating system device drivers. With this software Users of the current version of the driver can be informed and download and install the driver that is compatible with the desired part in the shortest time possible.
    freeprokeys

    ОдговориИзбриши
  2. boris-box-set-crackIs the most recent & most whole deal of Boris FX's visual effects applications. As it gives the most effective visual effects (VFX) plugins within one offer deal, it's intended to focus on a broad scope of servers.
    new crack

    ОдговориИзбриши
  3. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
    Very helpful information specifically the last part �� I care for such info a lot.
    I was looking for this particular information for a long time.
    Thank you and best of luck.
    slimcleaner plus registration key free
    bluebeam revu serial number and product key crack
    recover my files offline activation key
    mount and blade warband serial key
    araxis merge torrent
    Crack Like

    ОдговориИзбриши
  4. What the? I know this is a theme, but I was wondering if you know where I can find the captcha plugin for my comment form?
    I use the same blogging platform as yours and I have it
    are you struggling to find it? Thank you!
    n track studio crack
    sketchup pro crack
    cleanmymac crack

    ОдговориИзбриши
  5. You certainly are an industry expert in our niche. We’re honored that we can learn from you.

    defraggler crack key
    wondershare uniconverter crack
    earthview crack

    ОдговориИзбриши
  6. I use this software and no errors or errors were discovered, so I think this is the best choice.
    Multilingual skills and collaboration have been very helpful to me.
    allavsoft crack
    ocenaudio crack
    omnisphere crack
    tagrename crack

    ОдговориИзбриши
  7. Great post I would like to thank you for the efforts you have made in writing this interesting and knowledgeable article.

    Mafia II Crack
    Terraria Crack
    driverscloud crack

    ОдговориИзбриши
  8. Каква сјајна и инспиративна прича! Била сам у браку седам година без детета, због чега је мој муж почео да се понаша чудно, у последње време долази кући и више не проводи време са мном и рекао је да жели развод. Тако сам постала веома тужна и изгубљена у животу јер ми је доктор рекао да не постоји начин да затрудним, што ми заиста загорчава живот. све док нисам наишао на пријатеља који ми је са интернета причао о ДР АЛАБИ како је помогао многим женама са сличним проблемима кроз које сам пролазила па сам га контактирао на:(дралаба3000@гмаил.цом) и објаснио му је све ми је рекао требало би да буде обезбеђено пре него што је могао да баци чини на поновно окупљање да врати мог мужа, што сам ја и урадила, а он је послао снажну молитву коју сам морала да изговорим усред ноћи док је бацао чаролију љубави. Било је чудо 24 сата касније, мој једини муж ми се вратио и извинио се за све што је урадио и рекао ми да је у потпуности спреман да ме подржи у свему што желим, брзо назови ДР АЛАБУ и реци му шта се ту дешава тренутак и такође ми је припремио и послао биљни лек за који је рекао да ће излечити сваку нежељену болест или инфекцију која ме је спречила да затруднем, а затим ме упутио како да га користим пре него што упознам свог мужа. Ево након употребе ове аутохтоне биљке и корена, неколико недеља касније почела сам да осећам знаке трудноће свуда по себи, била сам заиста трудна и управо сам родила дечака са 1 месец. Кунем се да ће цео свет сазнати за ДР АЛАБУ јер је спасио моју везу и који ми такође даје децу коју данас могу са поносом звати својом. За сваку жену која мисли да је то немогуће, ево прилике да се насмеје и донесе срећу својој породици, љубазно контактирајте ДР АЛАБУ путем мејла на: (дралаба3000@гмаил.цом). Или га ВхатсАпп/Вибер преко +1(425) 477-2744, Заиста, он је Бог послат да донесе изгубљене љубавнике и донесе вам срећу..

    ОдговориИзбриши
  9. it upholds duplicating to and sticking from any of these markup dialects. MathType Full Crack backings condition numbering and designing conditions, reordering HTML labels, and then some. PHPRunner 10.6.38040 + Crack

    ОдговориИзбриши
  10. I guess I am the only one who comes here to share my very own experience guess what? I am using my laptop for almost the past 2 years.

    mathtype crack



    restoro Crack



    zemax-opticstudio Crack



    cuphead Crack

    ОдговориИзбриши